betöltés folyamatban...

Hogyan működik?

Egy olyan oldal létrehozása volt a célunk, mely egyszerű, kényelmesen használható bármely korosztály számára és ahol ÁLMOK VALÓSULNAK MEG.

Arra törekedtünk, hogy a folyamatok egyértelműek és világosak legyenek mindenki számára, emellett az oldalon, a hírleveleinkben és Facebook oldalunkon is igyekszünk minden tudást megadni ahhoz, hogy sikerrel találjon egymásra kampányoló és támogató.

A kampány véglegesítéséhez a segítséget kérő részéről egy aktív PayPal számlára van szükség, ahova a támogatások érkeznek, és persze a folyamatos aktív részvételük az, ami segíti az ügy sikerét.

Amikor a kampányokra beérkező támogatások elérik a 30 000 Ft-ot, automatikusan megjelentetjük mi is őket az oldalon. Úgy tapasztaltuk, hogy a támogatók is szívesebben adnak akkor, ha már más is hozzájárult egy adott cél megvalósulásához, ezért így próbáljuk ösztönözni a kampányolók aktivitását, ami a legfontosabb, hogy az ügyeik célt érjenek!

Az oldal használatának költsége NINCS a Kampányolók számára, a tranzakciós díjakat pedig a Támogatók rendezik.

Eközben a háttérben folyamatosan dolgozunk azon, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a társadalmi felelősségvállalásra, esélyegyenlőségre, melyhez a GiveMyChance-t kínáljuk kézzelfogható háttérként.

További segítséget a GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) menüpont alatt találsz!

A GiveMyChance csapata